Over ons

Welkom bij Auto Romviel!

 

Auto Romviel is aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew van Bosch. Hierdoor garanderen wij kwaliteit en beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. U kunt bij ons terecht voor APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken auto’s. Onze monteurs hebben de kennis en de techniek om uw auto in optimale conditie te houden.. Ook kunt uw airco bij ons laten vullen en controleren. Tevens beschikken wij over een Bioclimatic Aerodrive om vervelende geurtjes uit uw auto te verwijderen.

Voor klanten die niet zonder auto kunnen, heeft Auto Romviel tijdens onderhoud en reparatie gratis vervangend vervoer. Ook voor uw "nieuwe tweedehands auto" bent u van harte welkom bij Auto Romviel. 

 

Wij hebben altijd een gevarieerd aanbod van gebruikte auto's op overzichtelijke wijze gepresenteerd, compleet met foto’s en heldere informatie. Wij werken ook met zoekopdrachten, voor een occasion die wij niet op voorraad hebben staan. Philip Romviel koopt de auto naar keuze voor u in en verzorgt de garantie.

Tevens kunt u via Auto Romviel een nieuwe auto aanschaffen van een merk naar keuze. Door ons uitgebreide netwerk van dealerbedrijven kunnen wij u vakkundig adviseren om de juiste keuze te maken. 

 

Auto Romviel verzorgt de fabrieksgarantie indien uw nieuwe auto bij ons in onderhoud komt. 

Indien u buiten onze openingstijden een gebruikte auto wil bekijken en/of een proefrit wil maken, kan dit op afspraak. Bel tijdens openingstijden om een afspaak te maken, of stuur een mail, dan neemt Philip Romviel zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Ook kunt u bij Auto romviel een auto, bus of bakwagen huren!  Wij hebben een bakwagen met klep voor klein rijbewijs, een peugeot met een laadvermogen van 6 m3, en diverse personen auto's in de verhuur.

Ook voor  lange termijn huren of zakelijk leasen kunt u bij ons terecht.

Voor info: 02525-21926

Graag tot ziens bij Auto Romviel!